Arbeidstøy

Magni-serien fra Helly Hansen nå i butikk

This is some text inside of a div block.

Magni-serien fra Helly Hansen er for den nye, moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. HH bruker kunnskapen sin fra å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder.

HELLY HANSEN - MAGNI SKALLJAKKE
Dette er HH sin beste skalljakke for arbeidere som vil ha det beste innen beskyttelse og komfort. Trelags HellyTech Professional passer perfekt i all slags vær. Det holder deg tørr når du arbeider, og ventilerer godt. Skuldrene og albuene er forsterket med Cordura® fabric for å gi best mulig slitestyrke, løkker til hansker, vindtett skjørt som beskytter mot vind, og justering på innsiden. Dette gjør at jakken passer utmerket, selv under tøffe forhold.


Helly Hansen - MAGNI skalljakke

HELLY HANSEN - MAGNI ARBEIDSBUKSE
Magni-arbeidsbuksen passer utmerket til hardt arbeid med en tøff design og en ny type stoff med fireveis stretch. Lommer med puter på knærne, tommestokklomme og nedre linning for å gi økt slitestyrke, og alt er forsterket med Cordura®. En polstret, vannavstøtende lomme til mobiltelefon og en avtagbar, hengende lomme gjør at denne buksen passer utmerket til alle typer arbeid. Den kan brukes med en Magni-jakke eller t-skjorte for å få en moderne, sporty stil.


Helly Hansen - MAGNI arbeidsbukse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev fra oss.
Vi bruker kontaktinformasjon du gir oss for å sende deg e-post om vårt relevante innhold, produkter og tjenester. Du kan når som helst avslutte dette abonnementet.
For mer informasjon, se vår personvernserklæring.

Andre nyheter

Arbeidstøy

Nye sko fra Blåkläder.

Med hver komponent nøye utviklet og evaluert, oppfyller Blåkläders kolleksjon vernesko de samme høye kravene og standardene som selskapet har til arbeidsklær av høy kvalitet.

Read Article
Klubb

Fotballklær og håndballklær til kamp, trening og fritid

Fotballklær og håndballklær til kamp, trening og fritid for menn, kvinner og barn. SELECT sportsklær er lagd av et hurtigtørkende, pustende og slitesterkt materiale.

Read Article