Vi TILBYR

Sport & fritidstøy

Evensen Moss AS er forhandler av merkevarer som Helly Hansen, Musto og Devold.

Ta kontakt
NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi kan sport & fritidstøy

Våre ansatte har kompetanse og erfaring med flere ulike typer klær og leverandører, og kan rådgi deg på hvilket tøy du burde velge til ditt behov. Hos oss skal du være trygg på at vi kun ønsker at du skal ha en god opplevelse med fritidstøy fra oss.

Helly Hansen

Helly Hansen ble etablert i 1877 og har siden den gang utviklet profesjonelle klær som hjelper folk å holde og føle seg i live. Gjennom innsikt og erfaring fra verdens tøffeste klimaer, har selskapet utviklet en lang rekke nyskapende produkter, inkludert det første myke vanntette materialet for mer enn 140 år siden.

Andre gjennombrudd inkluderer de første fleece-stoffene på 60-tallet, det første tekniske undertøyet/base layer på 70-tallet, utviklet med Lifa® Stay Dry Technology, det prisvinnende og patenterte temperaturregulerende H2Flow™-systemet, og LIFA INFINITY PRO™ – et banebrytende nytt materiale som gir topp vannavstøtende og pustende egenskaper, samtidig som det er skånsomt mot miljøet.Helly Hansen er ledende innen tekniske klær til seiling og ski, i tillegg til premium arbeidstøy. Det pålitelige skitøyet benyttes av mer enn 55 000 profesjonelle, og kan finnes på olympiske utøvere, landslag, fjellguider og ved flere enn 200 skianlegg over hele verden

Helly Hansens yttertøy, undertøy/base layer, sportsklær og fottøy selges i mer enn 40 land og er svært verdsatt av friluftsliv-entusiaster og profesjonelle over hele verden.

For å lære mer om Helly Hansens siste kolleksjoner, besøk www.hellyhansen.com.

Nesten 140 års erfaring
Stort lager med klær til enhver tid
Norsk design og kvalitet

Devold

Dine valg betyr noe. I Devold har vi tatt valg siden 1853. Vi velger ull. Vi velger naturen.

Fra de første polfarerne til dagens eventyrere. Våre robuste gensere er skapt for folk som elsker å være ute - gensere som bare blir finere med årene.

Vi tar ingen snarveier. Når du velger Devold, kan du bære plagget med god samvittighet. Et plagg som holder deg varm og som kommer til å vare – ikke bare for en sesong, men for generasjoner.

Ull, et naturlig valg
Plagg som holder deg varm og som kommer til å vare

Musto

Eventyret ditt er Mustos utfordring. Vi konstruerer tekniske klær for å hjelpe deg med å prestere når du er på topp.

Bygget på 50 års ingeniørkunst, er vi verdens ledende seilmerke og en britisk leder innen skyting og hestesport. Vi bruker den samme stoffteknologien som beskytter havracerne våre for å holde deg tørr og komfortabel, enten du er i salen , skyter eller praktiserer utendørsaktiviteter .

Grunnlagt i 1964 av den olympiske seileren Keith Musto
Både klær og utstyr til seiling

Ta kontakt

Har du behov for Sport & fritidstøy, ta kontakt med oss i skjemaet under, eller ring oss på telefon 69 26 70 90
Fortell oss litt hva du har behov for
Takk! Din melding er mottatt :)
Ups! Noe gikk galt, er epostadressen riktig?

Se også: