Klubb

Fotballklær og håndballklær til kamp, trening og fritid

This is some text inside of a div block.

Fotballklær og håndballklær til kamp, trening og fritid for menn, kvinner og barn. SELECT sportsklær er lagd av et hurtigtørkende, pustende og slitesterkt materiale.

Hos Evensen Moss AS har vi alle slags klær til klubb, lag og aktiviteter. Er dere en klubb, lag eller forening som trenger en leverandør av treningstøy, profiltøy eller annet, er vi den rette leverandøren for dere. Vi har avtaler med flere av de store merkevarene, deriblant SELECT, Adidas og Craft.


SELECT bekledning

På jakt etter en leverandør av treningsklær eller profiltøy? Snakk med oss i Evensen Moss AS.

“Vi er stolte av å kunne tilby en så stor bredde av ulike typer klær til klubb, lag og foreninger. Vår ekspertise hjelper dere med å ta gode valg, og klær som passer deres bruksområde.”

.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev fra oss.
Vi bruker kontaktinformasjon du gir oss for å sende deg e-post om vårt relevante innhold, produkter og tjenester. Du kan når som helst avslutte dette abonnementet.
For mer informasjon, se vår personvernserklæring.

Andre nyheter

Arbeidstøy

Nye sko fra Blåkläder.

Med hver komponent nøye utviklet og evaluert, oppfyller Blåkläders kolleksjon vernesko de samme høye kravene og standardene som selskapet har til arbeidsklær av høy kvalitet.

Read Article
Arbeidstøy

Magni-serien fra Helly Hansen nå i butikk

Magni-serien fra Helly Hansen nå i butikk. For den nye, moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon.

Read Article