Vi TILBYR

Klubbtøy

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan deres utstyr kan bli komplett og gunstig.

Ta kontakt
Håndall
NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi kan klubbtøy

Ønsker dere å inngå klubbavtale med en butikk som kan tilby produkter fra landets beste klubbleverandør, Sport Direkt? Da skal dere snakke med Evensen Moss AS.

Last ned Sport direkt katalogen her

Sport Direkt er landets ledende kjede innen salg av sportsutsyr til klubber, foreninger, skoler og bedrifter. Vi har 26 forretninger fordelt over hele landet med dette som spesialfelt. Våre medarbeidere kjenner idrett og lagidrettens hverdag. Dette er svært viktig kunnskap for å kunne tilby nettopp din klubb rett kvalitet til rett pris.

Last ned katalog

Select

Med en lang og begivenhetsrik historie regnes SELECT som en av verdens ledende produsenter av håndsydde baller. Det innovative danske selskapet produserer tre millioner baller i året og er representert i mange deler av verden og eksporterer til mer enn 50 land.

SELECTs sortiment omfatter foruten baller nå bokstavelig talt alt i utstyr for spesielt fotball, futsal og håndball inkludert sportsbind, pleieprodukter, keeperhansker, støvler og sko, treningsutstyr og klær.

SELECT Sport ble grunnlagt i 1947 av Eigil Nielsen, keeper på det danske landslaget.
Håndall

Craft

Ren funksjon i elegant håndverk

Fra de første polfarerne til dagens eventyrere. Våre robuste gensere er skapt for folk som elsker å være ute - gensere som bare blir finere med årene

Komfort
Kvalitet
Beskyttelse

Adidas

Vi er stolt leverandør av klubbtøy fra Adidas. Ønsker deres klubb eller lag og bruke profilklær fra Adidas? Vi hjelper dere med valg av type klær, og kan bistå med profiltrykk om dere ønsker dette.

Stort utvalg
God kvalitet og komfort
En favoritt hos mange unge

Ta kontakt

Har du behov for utstyr til din klubb, ta kontakt med oss i skjemaet under, eller ring oss på telefon 69 26 70 90
Fortell oss litt hva du har behov for
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Se også: